Met een doelpunt van Steven Defour in de eerste helft en Kevin Mirallas in de 2e helft hebben de Rode Duivels vlot met 0-2 gewonnen in Schotland.  België blijft leider in groep A op 1 punt van de WK-kwalificatie. Door het gelijkspel van Kroatië in Servië heeft België nu al 5 punten voorsprong op de Kroaten.

De Kroaten kwamen op 0-1 via Manzukic, de spits van Bayern München. Voor Servië maakt Mitrovic, de spits van Anderlecht, 1-1 met een rake kopbal.

De wedstrijd werd in Olen op het tentzeil van de Velumtent op het dorpsplein getoond. Een paar tientallen supporters kwamen meegenieten. Heel wat Netelanders o.a. leden van supportersclub van VC Herentals zagen live de Rode Duivels in Glasgow zegevieren.   Foto's Ludo Coenen / Bart Aerts / Fifa / N.